Öne Çıkan Yayın

Uyku Rutuni

Merhabalar Uzun zamandır herkesin sorduğu beklenen yazı uyku rutuni, Öncelikle burada yazacaklarım püf noktaları ve rutunin özeti nite...

3 Temmuz 2018 Salı

BEBEKLER VE ÇOCUKLAR İÇİN YÜZME KEYFİ SUNAN KOLLUK "Chereks Kraulquappen"DENEMEYE DEĞER

Merhaba Arkadaşlar

Yazın tatilde çocukları suya alıştırmak tüm ailelerin sorunu. Herkes eminim ki denizde yada havuzda çocuğuyla beraber yüzmek ister. Bunun için üretilmiş çeşitli aparatlar var. Kolluk, simit vs. Şimdi bu kısır döngüyü şöyle anlatayım. Piyasada satılan kollukların tümü büyük çocuklar için , bebeğinizin kafasını ister istemez suya gömüyor bu da çocuğu haliyle korkutuyor. Simitlere gelince kendinden oturaklı simitler ve içi boş simitler var. Kendinden oturaklı simitler bir süre sonra çocuğun apış arasını kesiyor, içi boş olanlarda güvensiz. Peki hiç mi güvenilir ürün yok. Elbette var. Piyasada 2 ürün ön plana çıkıyor.
1. Swimtrainer yüzme simidi:
Bu ürün hakkında çok fazla iyi yorum var. Simidin özelliği çocuğu yüzme pozisyonunda tutarak kendi kendine yüzme öğretebilmesi. Ama bu üründe ne yazık ki gövde suyun üstünde, bence en büyük dezavantajı bu. Fiyatı 70 tl civarı. Alıp çok memnun olan aileler var.
2.Chereks Kraulquappen Kolluk:
Arkadaşlar bu ürün alman menşeili bir ürün. Almanya  da yüzme okullarında sıklıkla kullanılan bir kolluk. Ürün 8 aylık bebeklerden yetişkinlere kadar çeşitleri mevcut. Biz bu ürünün başlangıç seviyesindeki kolluğunu tatilde kullandık. Günce henüz 1.5 yaşındaydı. Size şöyle söyleyeyim inanılmaz bir şey. Kolluk yapısında bebeğinizi suyun üstünde tutarken kafasının suya batmasını önlüyor. Suyun üstünde kendi kendine duran bebeğiniz bir kaç denemeden sonra kendi kendine suda oynuyor yüzüyor. Dikkat edlmesi gereken doğru takılması. Bebeğinizin koluna taktıktan sonra omzunda şişirilmesi ve şişirme yerlerinin dışarıda bırakılması. Biz bu üründen çok memnun kaldık. Adeta tatilimiz kat ve kat değerlendi. İnsanın bebeğiyle, çocuğuyla suda oynaması yüzmesi gerçekten paha biçilemez. Bu ürünün fiyatı 150 tl. Şiddetle tavsiye ediyorum.


Hiç yorum yok: